Garantie

Per productgroep gelden er verschillende soorten garanties. Wilt u in aanmerking komen voor garantie neem dan in alle gevallen eerst contact met ons op.

Hieronder treft u de verschillende garantievoorwaarden onderverdeeld per productgroep.

Diabetes-, wond-, incontinentie- en stomazorg

De producten die wij leveren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ondanks de strenge controle die door de fabrikant en door ons wordt gedaan, kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit. Artikelen worden in dat geval door ons altijd onder garantie omgeruild voor betere.

Bloedglucosemeters
De meeste fabrikanten geven 3 jaar garantie. Het is verstandig eens per jaar uw meter te laten controleren. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw diabetesverpleegkundige.

Orthopedie

Wij geven op alle op maat gemaakte producten een jaar garantie. Voor confectie artikelen geldt een garantie van drie maanden op pasvorm en zes maanden op het materiaal.

Elastische kousen

Wij garanderen gedurende 3 maanden de therapeutische functionaliteit van uw elastische kousen. voor de de pasvorm geldt een garantietermijn van 1 maand. De garantiebepalingen zijn niet van toepassing op gebreken die veroorzaakt zijn door normale slijtage, onzorgvuldig gebruik of flebologische veranderingen ontstaan in de garantieperiode.

Soms kan een beschadigde kous worden gerepareerd. Alleen gewassen elastische kousen kunnen ter reparatie worden aangeboden.