Ortheses

Een orthese (brace) is een hulpmiddel dat zorgt voor ontlasting, correctie of ondersteuning van een gewricht. Een orthese voorkomt dat er schade onstaat of verergert aan uw gewricht.

U kunt bij een orthese bijvoorbeeld denken aan een: kniebrace, sportbrace, polsspalk, halskraag, korset, beenbeugels, steunzool, inlays, spreidbroekje enz.

Orthesen en braces worden vervaardigd of aangepast door onze erkende orthopedisch instrumentmakers. U kunt bij ons terecht voor ortheses en braces voor de volgende lichaamsdelen:

mens


Bij Dantuma wordt u altijd geholpen door een erkend orthopedische isntrumentmaker. Zodat u er zeker van bent dat u het juiste orthopedisch hulpmiddel aangemeten krijgt.

Tijdens de intkae wordt met u besproken en afgestemd welk hulpmiddel u nodig heeft. Eventueel wordt nog overleg gepleegd met uw huisarts of medisch specialist.

Wij bieden zowel maatwerk als confectie orhtopedische hulpmiddelen. Afhankelijk van de medische indicatie wordt er gekozen voor een maatwerkorthese of een confectieorthese.

Wij zijn merkonafhanelijk en ons assortiment bevat alle gangbare merken en producten.