Dantuma Medische Speciaalzaak

Dantuma, voor hoogstpersoonlijke zorg!

Wij geloven dat mensen niet beperkt willen worden door een aandoening en blij worden van het juiste hulpmiddel en een betrouwbaar  advies.

Met onze vakbekwame specialisten en een gezonde kijk op medische hulpmiddelen zorgen wij daarvoor. Altijd zijn we op zoek naar wat onze klanten bezig houdt. We werken met enthousiasme, bevlogenheid en klantgerichtheid. We zijn professioneel en deskundig.

Bij Dantuma zorgen we goed voor onze klanten. Wij bieden onze klanten een betrouwbaar advies en het juiste hulpmiddel voor hun aandoening en doen dat met een glimlach. Een glimlach waarmee we onze klant verwelkomen en waarmee we samen met onze collega’s werken aan de best mogelijke oplossing.

Bij ons werken de mensen door wie je geholpen wilt worden. We willen onze klanten optimaal bedienen en de verwachtingen overtreffen. Daarbij vormt persoonlijke aandacht het fundament onder alles wat we doen.

Wij zijn specialist in:

  • Orthopedie (hulpmiddelen)
  • Elastische kousen
  • Diabetes materialen
  • Wond materialen
  • Incontinentie materialen
  • Stoma materialen


Bij Dantuma werken gediplomeerd orthopedisch instrumentmakers en aanmeters elastische kousen.

Ook hebben wij verpleegkundigen in dienst die u kunnen informeren, begeleiden en uw vragen kunnen beantwoorden over diabetes-, wond-, incontinentie- of stomamaterialen.


Met locaties in Friesland, Groningen en Flevoland zijn we de grootste leverancier van medische hulpmiddelen in de regio. U vindt onze locaties onder andere: Almere, Drachten, Emmeloord, Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden, Lelystad en Sneek.

Erkenning

Ieder jaar worden wij gecontroleerd of wij volgens de vastgestelde voorwaarden leveren en of onze inrichting voldoet aan de eisen.

Dantuma Medische Speciaalzaken is SEMH erkend voor: orthopedisch instrumentmakerij, therapeutisch elastische kousen en medische speciaalzaak. 

Tevens zijn wij ISO-9001 gecertificeerd.

Lees meer over onze erkenningen.