Maak kennis met het nieuwe concept van Dantuma: SportmetZorgScreenshot homepage sportmetzorg
Sportmetzorg-letters-new


Met trots presenteren wij u ons nieuwe concept: Sportmetzorg

SportmetZorg is een nieuw en positief initiatief van Dantuma Medische Speciaalzaken, dat alle mensen in Nederland met ambities op het sportieve vlak ondersteunt.

SportmetZorg biedt hoogwaardige artikelen aan, die op een verantwoorde manier bijdragen aan een actieve, sportieve en positieve levensstijl. Onze slogan geeft duidelijk zowel onze missie als onze ambities weer; OVERTREF JEZELF!

Het assortiment bestaat uit:SportmetZorg is meer dan alleen webshop
Naast een uitgebreid assortiment biedt SportmetZorg informatie over wandel-, fiets-, bal- en wintersporten, waarmee elke beginnende en intensieve sporter volledig geļnformeerd is en van zijn of haar (sport)activiteit kan genieten. SportmetZorg richt zich ook op alle actieve mensen die met een blessure, kwetsuur of aandoening te kampen hebben, maar wel graag op een verstandige manier willen genieten van hun sportieve activiteiten.

Kijk op onze website www.sportmetzorg.nl voor alles wat SportmetZorg te bieden heeft en laat u inspireren uzelf te overtreffen!


Korting op uw eerste aankoop!

Meld u nu aan voor de SportmetZorg nieuwsbrief en ontvang als warm welkom en openings-aanbieding €5,00 korting op uw eerste aankoop! 

Deze actie is geldig t/m 1 maart 2016.

Aanmelden


Facebook & Twitter

Volg Sportmetzorg ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!

facebook

www.facebook.com/SportmetZorg

twitter
logo-original-PNG

www.twitter.com/SportmetZorg


Dantuma & SportmetZorg

Dantuma Medische Speciaalzaken werkt vanuit de overtuiging dat mensen niet beperkt willen worden in hun aandoening en blij worden van het juiste hulpmiddel en betrouwbaar advies!

SportmetZorg werkt vanuit dezelfde merkbelofte, waardoor een intensieve samenwerking heel goed mogelijk is.

Het assortiment van SportmetZorg is samengesteld met behulp van de specifieke orthopedische kennis van Dantuma. De klantenservice van Sportmetzorg kan in geval van specialistische vragen terugvallen op de kennis en ervaring van Dantuma Medische Speciaalzaken. SportmetZorg heeft geen contracten met zorgverzekeraars, u rekent direct af in de webshop.  

< Naar het overzicht