Nieuwe spreekuurlocatie therapeutisch elastische kousen in Assen

Vanaf dinsdag 6 september 2016 openen wij onze eerste spreekuurlocatie in de provincie Drenthe bij de Vegro Thuiszorgwinkels in Assen.

U kunt op deze nieuwe spreekuurlocatie in Assen maandelijks op afspraak terecht voor advies, controle en het aanmeten van therapeutisch elastische kousen. 

Vegro Thuiszorgwinkel Assen
Adres: Kloekhorststraat 27
9401 BB  Assen
 
Spreekuur: Vanaf dinsdag 6 september 2016, elke 1e dinsdagmiddag v/d maand is de adviseur medische hulpmiddelen van Dantuma aanwezig.  
Afspraak maken: T. 0800 – 280 04 09
Online afspraak
 
     

Therapeutisch elastische kousen

Het doel van therapeutisch elastische kousen (in de volksmond ook wel steunkousen genoemd) is een stoornis in de bloed- en/of lymfevaten zo veel mogelijk op te heffen. Therapeutisch elastische kousen geven extra druk aan een arm of been om de ophoping van vocht tegen te gaan.

Logo_Vegro

De vochtafvoer door de bloedvaten en het circulatiesysteem gaat beter werken. Dikke benen, waardoor lopen lastig en pijnlijk wordt, zullen daardoor verminderen. Daarnaast kan de therapeutisch elastische kous preventief worden ingezet bij een staand beroep of zwangerschap.

Afspraak maken

Heeft u van uw huisarts of specialist het advies gekregen om therapeutisch elastische kousen te dragen of zijn uw huidige kousen aan vervanging toe? Maak dan een afspraak bij Dantuma in Assen. 

Telefoon: 0800 – 280 04 09
Online: afspraak maken


Diverse aanmeetlocaties in Noord Nederland

Voor het aanmeten van therapeutisch elastische kousen en orthopedische hulpmiddelen, bent u van harte welkom bij één van onze aanmeetlocaties in Noord Nederland. Via onderstaand overzicht kunt vindt u eenvoudig u dichtsbijzijnde aanmeetlocatie. Klik op de locatie voor meer informatie. 
 

< Naar het overzicht