Onderhoud aan onze systemen kan leiden tot enig ongemak

Vanaf maandag 30 januari gaat Dantuma werken met een ander computersysteem. Vanwege het overzetten van onze systemen kan het zijn dat u aan de telefoon, tijdelijk iets langer moet wachten. Wij doen, zoals u van ons gewend bent, ons uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen. Daarnaast is een aantal online functionaliteiten tijdelijk niet beschikbaar. Excuses voor de eventuele overlast!

Online afspraak maken
De online agenda zal tijdelijk niet bereikbaar zijn, u zult daarom ook geen afspraakbevestiging en afspraakherinnering per e-mail krijgen. Wel kunt u een online een afspraak verzoek indienen voor het aanmeten van therapeutisch elastische kousen en orthopedische hulpmiddelen. 

Webaccount - online bestellen
In uw webaccount krijgt uw orderhistorie tijdelijk geen update en voor nieuwe klanten is het tijdelijk niet mogelijk om een webaccount aan te maken. Als nieuwe klant kunt u wel gewoon zonder in te loggen uw bestelling plaatsen. U kunt eenvoudig via het zoekveld op artikelnummer of artikelnaam zoeken en vervolgens uw bestelling afronden. 

Onze excuses voor dit (tijdelijke) ongemak. Wij zullen er voor zorgen dat deze functionaliteiten spoedig weer werken. 

Heeft u nog vragen neem dan contact op met onze klantenservice

< Naar het overzicht