Retourneren

Uw bestelling wordt bij Dantuma Medische Speciaalzaak met zorg behandeld.

Soms kan het voorkomen dat u artikelen wilt retourneren. U kunt artikelen die u heeft ontvangen binnen 30 dagen gratis retourneren naar Dantuma Medische Speciaalzaak.

U kunt er voor kiezen om het artikel om te ruilen of uw geld terug te ontvangen indien u de materialen zelf heeft aangeschaft. Artikelen dienen onbeschadigd te zijn en aangeleverd te worden in de oorspronkelijke en  onbeschadigde verpakking. Eventuele terugbetaling vindt binnen 14 dagen na ontvangst retour plaats. Als de materialen zijn gedeclareerd zullen wij dit crediteren aan uw zorgverzekeraar.

Indien u een artikel heeft laten aanmeten en een verkeerde maat, type of kleur heeft ontvangen ruilen wij het artikel om voor de juiste maat, type of kleur. Neem in alle gevallen altijd eerst contact met ons op, indien nodig zullen wij een controle afspraak met u inplannen.Instructies voor aanmelden van uw retourzending

  1. Het artikel dient ongebruikt te zijn en compleet in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking te zitten.
  2. U dient uw retour aan te melden via telefoonnummer: 0800 - 280 04 09.
  3. Stop de pakbon in het pakket.
  4. Pak het artikel zorgvuldig in zodat het niet beschadigd kan raken tijdens het vervoer.
  5. U kunt uw retour sturen naar: Dantuma Medische Speciaalzaak, T.a.v. Retouren, Antwoordnummer 7044, 8900 WC Leeuwarden.Veel gestelde vragen over retourneren

Ik heb de verpakking reeds geopend, het artikel is op maat gemaakt of de 30 dagen zijn verstreken en u bent niet tevreden over het artikel?

Heeft u de verpakking reeds geopend, is het artikel op maat gemaakt of is de termijn van 30 dagen verstreken en u bent niet tevreden over de materialen? Maak dit dan kenbaar via dit formulier of neem telefonisch contact met ons op: 0800 - 280 04 09.

Bekijk ook onze garantievoorwaarden.

Ik heb geen pakbon meer?

Download dit formulier en vul het in en stuur dit mee of voeg een briefje toe met daar op de volgende gegevens:

- Naam
- Adres
- Postcode
- Woonplaats
- Geboortedatum 


U dient altijd telefonisch uw retour aan te melden.